Menü
Kosár

B.Well Med-55 Vérnyomásmérő

B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
Újdonság
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
B.Well Med-55 Vérnyomásmérő
16,990 Ft
Nettó ár: 13,378 Ft
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 1101239

A MED-55 a legmodernebb és technológiailag legfejlettebb B.Well vérnyomásmérő.

A B.Well MED-55 automatikus vérnyomásmérő készülék modern technológiával és egyedülálló fejlesztésekkel fejlett mérési pontosságot biztosít.
A stílusos kompakt test és a nagyméretű kijelző különösen kényelmessé teszi a vérnyomásmérő használatát.

A nyomásértékeket befolyásolhatja az izgalom, a fáradtság és az aritmia jelenléte - ezért az orvosok azt javasolják, hogy legalább 2 mérést végezzünk az eszközzel az átlagos érték kiszámításához. A 3Check technológiát az Egészségügyi Világszervezet vérnyomásszabályozással kapcsolatos ajánlásainak megfelelően hozták létre.

A MED-55 vérnyomásmérő fejlett pontosságot biztosít a 3check technológiának köszönhetően. 3-ellenőrző módban a készülék három egymást követő mérést hajt végre, és egy speciális algoritmus segítségével elemzi az eredményeket. Mivel a vérnyomás folyamatosan ingadozik, az így meghatározott eredmény megbízhatóbb, mint az egyetlen méréssel előállított eredmény. Választhat a háromellenőrzéses, hármas méréssel rendelkező és az egyszeres mérési módok között.

3-as ellenőrzési mód:
- Három egymást követő mérés automatikus üzemmódban
- A mérési adatok elemzése speciális algoritmus alapján
- A vérnyomás számításának maximális pontossága
- Ahol szükséges, a készülék automatikusan elvégez egy negyedik, további mérést
- Szakértői pontosság a nyomásmérési eredményekben

A lámpák háttérvilágításának köszönhetően azonnal látni fogja a mért nyomás szintjét. Színes kijelző háttérvilágítással (zöld, sárga vagy piros) jelzi a vérnyomás szintjeit.

Az innovatív Intellect Active technológia lehetővé teszi a pontos, gyors és gondos mérést
A MED-55 automatikus vérnyomásmérő a levegő felfúvása alatt végez méréseket, és minden felhasználóhoz igazodik a mandzsetta pumpálásának egyedi szintjével.

A MED-55 két felhasználó számára rendelkezik memóriával, egyenként 60 méréssel, dátum és idő jelzéssel 
Ez két mérési napló, amelyek mindig kéznél vannak. Ezenkívül a MED-55 rendelkezik „vendég móddal”: ebben az üzemmódban a vérnyomásmérő nem jegyzi be a mérési eredményeket. Egy másik személy használhatja a MED-55-et nyomásméréshez és csak a tárolt eredmények maradnak a memóriában.

Univerzális M-L méretű mandzsetta
Az univerzális M-L  méretű mandzsetta melyet önnállóan fel lehet venni, a felkar kerületéhez 22-42 cm között illeszkedik így a család minden tagjának és különböző testalkatú emberek számára is alkalmas.

Micro USB-vel tölthető
Az adapterrel és a Micro USB-kábellel való működtetés miatt ez a vérnyomásmérő nemcsak kényelmes, de gazdaságos is. Bármely tanúsított Micro USB adapter használható 6 V DC 600 mA kimeneti feszültséggel. A vérnyomásmérőt egy szabványos mikro USB adapter vagy négy AAA elem táplálja. A MED-55 üzemeltetéséhez használjon hitelesített adaptert akár telefonjáról vagy táblagépéről.

Közlekedési lámpák stílusú háttérvilágítás
A színes háttérvilágítás (zöld, sárga vagy piros) a vérnyomás szintjét jelzi. Ennek a háttérvilágításnak köszönhetően azonnal megérti, hogy a mért nyomás normális, alacsony vagy magas.

A mandzsettaellenőrzés jelzője
Az eszköz megmutatja, hogy a mandzsetta megfelelően van-e felhelyezve. A mérés pontosságát befolyásolja a mandzsetta helyes elhelyezése ami így segíti a nyomásmérési technikát. A MED-55 vérnyomásmérő kijelzőjén látható speciális szimbólum jelzi, hogy a mandzsetta helyesen van-e felhelyezve. Ha a mandzsetta túl szorosan vagy lazán van felhelyezve, a vérnyomásmérőn hiba szimbólum jelenik meg.

Vérnyomás indikációs skála
A skála a mért nyomás szintjét jelzi az Európai Hypertónia Társaság (ESH) osztályozása szerint.

Pulzus arrhythmia detektálása
A pulzus szabálytalanságainak korai stádiumban történő felderítésére szolgál.

Intellect Active technológia
Gyors és kényelmes mérést biztosít. A vérnyomásmérő a levegő felfújása után végez méréseket és az egyes felhasználók egyéni beállításához igazodik. Az Intellect Active algoritmus lehetővé teszi a pontos és gyors mérést a lehető legkényelmesebb módon.

Anatómiai kialakítású mandzsetta
Kényelmes és pontos méréseket garantál. Az anatómiai B.Well mandzsetta ideálisan illeszkedik a légnyomás egyenletes eloszlatásához és biztosítja a fájdalommentes és pontos mérést.

Univerzális M-L méretű mandzsetta
Az univerzális M-L méretű mandzsetta a felkar kerületéhez 22-42 cm közötti így a család minden tagjának használható.

Kivehető mandzsettafedél
A mandzsetta könnyen és egyszerűen tisztítható a kivehető fedélnek köszönhetően amely szintén mosható

Az akkumulátor élettartamának jelzője

Automatikus kikapcsolás

+Tároló táska

A garancia 3 év a vásárlástól számítva
A terméket a svájci B.Well Swiss AG fejlesztette ki, ellenőrizte és felügyelte. A svájci ellenőrzési rendszer biztosítja a B.Well összes termékének magas minőségét, állóképességét és biztonságát

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz