Menü
Kosár

Blog RSS Feed

25 Nov virtual.MEDICA2020
admin 0 819
A B.Well Swiss meginvitálja Önt a virtual.MEDICA2020 konferenciára, mely az orvostudomány legnagyobb eseménye világszerte.Amennyiben szeretne regisztrálni, lépjen kapcsolatba velünk vagy látogasson el..
29 Dec A B.Well termékek a gyógyászati piacon
admin 0 284
A B.Well Swiss AG termékei lassan 20 éve nyújtanak minőségi alternatívát a korszerű gyógyászati segédeszközök piacán. Hasonlóan képviseli magát a Japán Omron, a szintén svájcból származó Microlife és ..
25 Nov Az EU egészségügyi programja
admin 0 862
Az egészségügy támogatása sosem volt még ennyire fontos életünkben.Tudjon meg többet az Európai Unió egészségügyi programjáról és ha teheti vegyen részt benne.https://ec.europa.eu/health/funding/progr..
25 Nov B.Well Swiss termékek Magyarországon!
admin 0 1151
Nagy örömünkre szolgál bemutatni a B.Well Swiss termékeket Magyarországon!Mint a Magyarországi kizárólagos forgalmazó, célunk az ország egész területén ezen kíváló minőségü termékek bemutatása és elte..
24 Jan Új B.Well termékek érkeznek hamarosan
admin 0 353
Szeretnénk értesíteni Partnereinket és Ügyfeleinket, hogy hamarosan új termékek érkeznek a B.Well Swiss forgalmazásában. Ezen készülékek közül nagyon várjuk, hogy bemutathassuk a prémium kategóriás Me..
24 Mar B.Well Swiss termék vonalak bővebben
0 227
Annak érdekében, hogy az emberek megtalálják, amire szükségük van, és egyszerűsítsék választásukat, minden B.Well terméknek megvan a maga különleges vonala. A B.Well Swiss által gyártott orvostechnika..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)