Szeretnénk értesíteni Partnereinket és Ügyfeleinket, hogy hamarosan új termékek érkeznek a B.Well Swiss forgalmazásában.
Ezen készülékek közül nagyon várjuk, hogy bemutathassuk a prémium kategóriás Med-57 automata csuklós vérnyomásmérőt, mely 30 mérési memóriájával, pontosságával, kényelmével és teljes nyomásszabályozásával kiemelkedő a vérnyomásmérők piacán.

Két új hőmérő típussal is bővül készletünk, mindkét eszközt kifejezetten ajánljuk gyermekes családok számára, de akár professzionális vagy általános otthoni mérésekhez. A két termék a WF-1000 és WF-5000 érintés nélküli infra hőmérő, melyek kompakt kialakítással és korszerű technológiával, nem utolsó sorban elérhető árukkal érkeznek a Magyar vásárlókhoz.

Szintén a gyermekes családoknak ajánljuk a babák igényeit szem előtt tartva fejlesztett WC-150 orrszívót. A termék kialakítása játékot formáz, funkciói közül talán a legizgalmasabb a 12 gyerek dallam játszása mely így lefoglalja a babákat és megkönnyíti a szülők dolgát.

Kívánjuk, hogy az újonnan értékesítésre kerülő termékek kiegészítsék ügyfeleink otthonát és hosszantartó biztonságot nyújtsanak családjaik számára!