Annak érdekében, hogy az emberek megtalálják, amire szükségük van, és egyszerűsítsék választásukat, minden B.Well terméknek megvan a maga különleges vonala. A B.Well Swiss által gyártott orvostechnikai eszközöket három vonalba csoportosítjuk:
 
  • PRO
  • MED
  • TECHNO
Minden sor külön színnel és szimbólummal van kiemelve. Tudjuk meg, mit jelentenek.
A PRO orvostechnikai eszközök könnyen kezelhetők, és megelőzésre, kezelésre és a család egészségének ellenőrzésére szolgálnak. A PRO termékek professzionálisak és kiváló minőségűek, megelőző egészségügyi ellátás céljából.
A MED vonalak fejlett funkciókkal rendelkező eszközöket tartalmaznak, amelyek korszerű diagnosztikai módszereket, profilaxist és kezelést alkalmaznak. Ők is végeznek egészségügyi ellenőrzést a családod számára, és törődnek velük.
A TECHNO eszközöknek a legmodernebb technológiák előnyei vannak. Éppen ezért rendkívül hatékony eszközökről van szó, amelyek áttörési lehetőségeket kínálnak, lehetővé téve családja minden tagjának törődését.
 
Ha bármi kérdése merül fel a termékekkel kapcsolatban, hívja a honlapunkon megadott telefonszámot vagy esetleg írjon nekünk levelet a mirahuwebshop@gmail.com-ra.
A Facebook-on is megtalálhatóak vagyunk : https://www.facebook.com/mirawebshop
Forrás: https://bwell-swiss.ch/news/what-do-b-well-lines-mean/